123studie
Toevoegen aan favorieten | Contact | Adverteren Zaterdag 1 april 2023 - 16:19   
IQ-test Beoordeling: 6.6 van 10 op basis van 312 recensies.
Gratis IQ-test

Pagina 1

Deze gratis iq-test is een goede oefening voor het ontdekken van je IQ. Je ziet direct het opleidingsniveau dat past bij jouw intelligentie. Heb je binnenkort een examen of assessment, dan train je nu alvast je hersenen. Gebruik geen hulpmiddelen.

1. Geef aan of de conclusie klopt: Stelling 1: Geen van de dansleraren is een toerist. Stelling 2: Geen van de toeristen is getrouwd. De conclusie is: Alle dansleraren zijn getrouwd.
2. Tim wordt over 12 weken 18 jaar en wil zijn rijbewijs halen. Hij heeft hier 2450 euro voor nodig. Hij heeft nu 900 euro en spaart wekelijks 50 euro. Hoe oud is Tim wanneer hij genoeg geld heeft?
3. Welk figuur hoort op het vraagteken:
afbeelding
4. Wat betekent dit spreekwoord: "In de olie zijn"
5. Welk figuur hoort op het vraagteken:
afbeelding
6. Wat hoort niet in dit rijtje thuis?
7. George Bush wil Dollars wisselen voor Euro's. De wisselkoersen tussen respectievelijk Dollars ($) en Britse Ponden (£) en tussen Britse Ponden en Euro's (€) zijn:1 $ = 0,40 £ 1 £ = 1,30 €Hoeveel Euro's krijgt George voor 60 dollar?
8. Geef aan of de conclusie klopt:
Stelling 1: geen vrouw is moeder
Stelling 2: alle tantes zijn moeder
9. Wat betekent dit spreekwoord: "Hij loopt met zijn neus in de wind"
10. Vul de letter in die logischerwijs volgt:
E, G, J, N, Q, …
Help ons deze test gratis te houden!

Al 15 jaar bieden wij gratis persoonlijkheidstesten aan. Meer dan een half miljoen mensen zijn geholpen om een volgende stap te zetten in hun carrière. Net als 96% van onze bezoekers willen wij deze test gratis houden. Dat kunnen we alleen blijven doen als jij ons steunt en akkoord gaat met het ontvangen van een paar nieuwsbrieven.

Om een goede match te maken met beroepen, vacatures, opleidingen en loopbaandiensten zullen er op de volgende pagina’s een aantal persoonsgegevens gevraagd worden. Hierdoor kunnen we jou persoonlijk loopbaanadvies geven.

Als deelnemer ontvang je een gratis sociaal CV + een gratis sollicitatiecursus.

Indien je geen prijs stelt op de nieuwsbrief van Werksite, OpenTest en NationaleEnquete, dan is het mogelijk om je gegevens te laten blokkeren of je met één klik te laten uitschrijven. In alle gevallen kun je dit melden aan: Call Creatieve Communicatie BV, Postbus 79, 9470 AB Zuidlaren.

 

Beroepskeuzetest
Studiekeuzetest