123studie
Toevoegen aan favorieten | Contact | Adverteren Dinsdag 12 november 2019 - 12:04   
IQ-test Beoordeling: 6.6 van 10 op basis van 311 recensies.
Gratis IQ-test

Pagina 1

Altijd al willen weten hoe slim je bent? Doe dan deze gratis iq-test. Door 30 vragen te beantwoorden zie je snel hoe hoog jouw IQ is en het opleidingsniveau dat bij je past. De iq-test is een goede oefening wanneer je binnenkort een examen of assessment hebt. Hulpmiddelen zijn niet toegestaan.

1. Wat hoort niet in dit rijtje thuis?
2. Maak de cijferreeks af: 5, 9, 10, 11, 15, 13, ...
3. Wat is het meest tegengesteld aan: exploiteren
4. Geef aan of de conclusie klopt: Stelling 1: Geen van de vrouwen is een motorrijder. Stelling 2: Alle bierdrinkers zijn motorrijders. De conclusie is: Alle bierdrinkers zijn vrouwen
5. Welke kubus kun je vormen met onderstaand figuur?
afbeelding
6. Wat betekent dit spreekwoord: "Hij kreeg nul op het request"
7. Welke kubus kun je vormen met onderstaande figuur:
afbeelding
8. Maak de cijferreeks af: 121, 100, 81, 64, 49, 36, ...
9. Geef aan of de conclusie klopt: Stelling 1: Geen van de managers is een leider. Stelling 2: Alle bazen zijn fulltimers. De conclusie is: Sommige managers zijn bazen.
10. Maak de cijfferreeks af: 3, 4, 7, 11, 18, 29, ...
Help ons deze test gratis te houden!

Al 15 jaar bieden wij gratis persoonlijkheidstesten aan. Meer dan een half miljoen mensen zijn geholpen om een volgende stap te zetten in hun carrière. Net als 96% van onze bezoekers willen wij deze test gratis houden. Dat kunnen we alleen blijven doen als jij ons steunt en akkoord gaat met het ontvangen van een paar nieuwsbrieven.

Om een goede match te maken met beroepen, vacatures, opleidingen en loopbaandiensten zullen er op de volgende pagina’s een aantal persoonsgegevens gevraagd worden. Hierdoor kunnen we jou persoonlijk loopbaanadvies geven.

Als deelnemer ontvang je een gratis sociaal CV + een gratis sollicitatiecursus.

Indien je geen prijs stelt op de nieuwsbrief van Werksite, OpenTest en NationaleEnquete, dan is het mogelijk om je gegevens te laten blokkeren of je met één klik te laten uitschrijven. In alle gevallen kun je dit melden aan: Call Creatieve Communicatie BV, Postbus 79, 9470 AB Zuidlaren.

 

Beroepskeuzetest
Studiekeuzetest