123studie
Toevoegen aan favorieten | Contact | Adverteren Zaterdag 3 december 2022 - 10:30   
IQ-test Beoordeling: 6.6 van 10 op basis van 312 recensies.
Gratis IQ-test

Pagina 1

Ben jij slimmer dan je vrienden? Doe mee met deze gratis iq-test. Na het doorlopen van 30 vragen zie je direct hoe hoog je IQ is. Met deze iq-test train je jouw hersenen als voorbereiding op een examen of assessment. Je mag geen hulpmiddelen gebruiken.

1. Welke kubus kun je vormen met onderstaande figuur:
afbeelding
2. Welk figuur hoort op het vraagteken:
afbeelding
3. Wat betekent dit spreekwoord: "Dat is het ei van Columbus"
4. Eric koopt in de uitverkoop een zonnebril (normaal €159,-) en één paar schoenen (normaal €96,-), een t-shirt van €14,- krijgt hij kado. Voor de zonnebril en schoenen betaalt hij slechts tweederde van de normale prijs. Hoeveel moet hij nu betalen?
5. Wat is het meest tegengesteld aan: expliciet
6. Sandra stuurt deze maand 198 sms-jes, zij belt 350 minuten. In haar belbundel zitten 150 sms-jes en 250 belminuten voor 15 euro per maand. Voor iedere sms buiten de bundel betaalt zij 5 cent, voor iedere belminuut 12 cent. Hoeveel moet zij deze maand betalen?
7. Maak de cijferreeks af: 5, 9, 10, 11, 15, 13, ...
8. Welke conclusie kun je trekken:
Stelling 1: alle mannen zijn knap
Stelling 2: sommige mannen zijn vies
9. Wat betekent dit spreekwoord: "Hij zit op water en brood"
10. Vul de letter in die logischerwijs volgt:
E, G, J, N, Q, …
Help ons deze test gratis te houden!

Al 15 jaar bieden wij gratis persoonlijkheidstesten aan. Meer dan een half miljoen mensen zijn geholpen om een volgende stap te zetten in hun carrière. Net als 96% van onze bezoekers willen wij deze test gratis houden. Dat kunnen we alleen blijven doen als jij ons steunt en akkoord gaat met het ontvangen van een paar nieuwsbrieven.

Om een goede match te maken met beroepen, vacatures, opleidingen en loopbaandiensten zullen er op de volgende pagina’s een aantal persoonsgegevens gevraagd worden. Hierdoor kunnen we jou persoonlijk loopbaanadvies geven.

Als deelnemer ontvang je een gratis sociaal CV + een gratis sollicitatiecursus.

Indien je geen prijs stelt op de nieuwsbrief van Werksite, OpenTest en NationaleEnquete, dan is het mogelijk om je gegevens te laten blokkeren of je met één klik te laten uitschrijven. In alle gevallen kun je dit melden aan: Call Creatieve Communicatie BV, Postbus 79, 9470 AB Zuidlaren.

 

Beroepskeuzetest
Studiekeuzetest