123studie
Toevoegen aan favorieten | Contact | Adverteren Zondag 26 september 2021 - 18:24   
IQ-test Beoordeling: 6.6 van 10 op basis van 312 recensies.
Gratis IQ-test

Pagina 1

Doe nu mee met de gratis iq-test. Je ontdekt hoe hoog jouw IQ is en het opleidingsniveau dat hierbij hoort. Deze iq-test kan goed gebruikt worden als oefening voor bijvoorbeeld een assessment of examen op school. De iq-test bestaat uit 30 vragen. Iedere deelnemer ontvangt een studiebon t.w.v. 20 euro.

1. Wat is het meest tegengesteld aan: exploiteren
2. Welk getal hoort op het vraagteken: 4,5 : 9 = -1 : ?
3. Welke kubus kun je vormen met onderstaande figuur:
afbeelding
4. Welke conclusie is juist:
Stelling 1: geen honden zijn katten
Stelling 2: alle poedels zijn honden
5. Geef aan of de conclusie klopt: Stelling 1: Geen van de vrouwen is een motorrijder. Stelling 2: Alle bierdrinkers zijn motorrijders. De conclusie is: Alle bierdrinkers zijn vrouwen
6. Wat betekent dit spreekwoord: "Hij loopt met zijn neus in de wind"
7. Maak de cijferreeks af: 121, 100, 81, 64, 49, 36, ...
8. John rijdt iedere maand 2400 kilometer. Zijn auto verbruikt 5 liter benzine per 100 kilometer. Benzine kost John €1,30 per liter. Hoeveel kost de benzine hem iedere maand?
9. Wat hoort niet in dit rijtje thuis?
10. Wat is het meest tegengesteld aan: expliciet
Help ons deze test gratis te houden!

Al 15 jaar bieden wij gratis persoonlijkheidstesten aan. Meer dan een half miljoen mensen zijn geholpen om een volgende stap te zetten in hun carrière. Net als 96% van onze bezoekers willen wij deze test gratis houden. Dat kunnen we alleen blijven doen als jij ons steunt en akkoord gaat met het ontvangen van een paar nieuwsbrieven.

Om een goede match te maken met beroepen, vacatures, opleidingen en loopbaandiensten zullen er op de volgende pagina’s een aantal persoonsgegevens gevraagd worden. Hierdoor kunnen we jou persoonlijk loopbaanadvies geven.

Als deelnemer ontvang je een gratis sociaal CV + een gratis sollicitatiecursus.

Indien je geen prijs stelt op de nieuwsbrief van Werksite, OpenTest en NationaleEnquete, dan is het mogelijk om je gegevens te laten blokkeren of je met één klik te laten uitschrijven. In alle gevallen kun je dit melden aan: Call Creatieve Communicatie BV, Postbus 79, 9470 AB Zuidlaren.

 

Beroepskeuzetest
Studiekeuzetest