123studie
Tip een vriend | Toevoegen aan favorieten | Contact | Adverteren Dinsdag 22 januari 2008 - 15:54   

Cursus engels

Een cursus Engels, Spaans, Duits of Frans starten

Een taalcursus begint op 123studie.nl. Hier vindt je alle informatie over een cursus Engels, een cursus Spaans, een cursus Duits of een taalcursus Frans.

Wat je moet weten over een cursus Engels
Ruim een derde van de wereld spreekt Engels. Een cursus Engels is daarom een goede investering in jezelf. Met een cursus Engels breng je jezelf in contact met de rest van de wereld. Iedere dag sta je veel in contact met de Engelse taal. De cursus Engels levert je een prima beheersing op van de alledaagse Engelse taal. Deze cursus wordt vaak als zelfstudie of thuisstudie aangeboden, bijvoorbeeld door NHA, LOI, NTI, NCOI en ISBW.

Een cursus Spaans voor beginners en gevorderden
Wist je dat Spaans de tweede wereldtaal is? Een cursus Spaans opent daarom deuren. Met een cursus Spaans kun je jezelf in heel veel landen verstaanbaar maken. Een cursus Spaans is vooral in het zakenleven erg handig. De Spaanse taal wordt bijvoorbeeld veel in Zuid-Amerika gesproken. Een cursus Spaans is heel goed als thuisstudie te volgen. Na de cursus voor beginners kun je kiezen voor een cursus voor gevorderden om de Spaanse taal nog beter te beheersen.

Wil je een cursus Duits volgen?
Veel werkgevers vragen om de beheersing van de Duitse taal. Met een cursus Duits leer je deze taal snel spreken. De Duitse taal is eenvoudig te leren, aangezien Duits veel op het Nederlands lijkt. Na een aantal lessen kun je als Duits spreken en begrijpen. Het voordeel van een zelfstudie Duits is dat je deze bijvoorbeeld via cdís in de auto kunt leren. Meer informatie over een cursus Duits vind je op de pagina Ďalle opleidingení.

Cursus Frans, daar kom je verder mee
Wil je in Frankrijk meer kunnen dan een brood en bier bestellen, dan is een cursus Frans ideaal. Via deze website kun je jezelf direct inschrijven voor de cursus Frans. Frankrijk heeft veel te bieden. Met de cursus Frans haal je alles uit het goede leven, waar Frankrijk om bekend staat. Een cursus Frans kun je op verschillende niveaus volgen: beginners, gevorderden, zakelijk Frans. Er is bijvoorbeeld ook een cursus Frans voor onderweg. De cursus Frans wordt aangeboden door opleiders zoals NTI, NHA, LOI, ISBW en NCOI.

Welke taalcursus past bij je?
Weet je niet of je een cursus Engels, een cursus Spaans, een cursus Duits of een cursus Frans wilt volgen ... doe dan eerst onze studiekeuzetest. De test is gratis en geeft je inzicht in je interesses en kwaliteiten.


Beroepskeuzetest
Studiekeuzetest