123studie
Tip een vriend | Toevoegen aan favorieten | Contact | Adverteren Dinsdag 22 januari 2008 - 15:54   

Studentenkamers

Studentenkamers en woonruimte aangeboden
Zoek je een studentenkamer, op deze site vind je het zeker. Wij hebben een overzicht gemaakt van alle studentenkamers in Nederland en woonruimte voor scholieren en studenten. Kijk in het navigatiemenu.

Studentenkamers of woonruimte selecteren
Een studentenkamer of woonruimte vinden werkt eenvoudig. Je geeft om te beginnen aan in welke stad je een studentenkamer zoekt, bijvoorbeeld: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Delft, Leiden etc.
Nadat je een plaats hebt geselecteerd kun je opgeven met hoeveel studenten je in een studentenhuis wilt wonen. Ook kun je opgeven hoe groot je studentenkamer moet zijn, of er gerookt mag worden in de woonruimte, of huisdieren zijn toegestaan etc.

Studentenkamers in overvloed
Er zijn genoeg studentenkamers. Het probleem is dat in sommige steden deze vlieger niet op gaat. Je moet dan creatief te werk gaan. Ga niet afwachten totdat iemand belt dat hij een studentenkamer voor je gevonden heeft. Er zijn namelijk nog veel meer studenten en scholieren op zoek naar woonruimte. Ga informeren op scholen, hang een flyer op of deel deze uit met de oproep dat je een studentenkamer zoekt. Ook een eigen advertentie in een lokale krant kan je de ideale studentenkamer opleveren.

Betaal niet teveel voor je studentenkamer
Een studentenkamer is vaak redelijk duur. Je hebt als student niet veel ruimte nodig, maar je geld komt juist goed van pas. Let goed op dat je niet de hoogste prijs voor de kleinste kamer betaald. Vraag in de stad waar je gaat studeren wat een gemiddelde prijs is voor een studentenkamer.

Studiekeuzetest
Twijfel je op het laatste moment over de studiekeuze die je hebt gemaakt? Doe dan eens onze gratis studiekeuzetest of gratis beroepskeuzetest. Hiermee ontdek je snel welke opleidingen en beroepen echt bij je passen.
Succes met het kiezen uit alle studentenkamers!


Beroepskeuzetest
Studiekeuzetest