123studie
Toevoegen aan favorieten | Contact | Adverteren Maandag 18 januari 2021 - 12:07   

De Haagse Hogeschool - Bedrijfskundige Informatica

Bedrijfskundige Informatica - voltijd en duaal
Bachelor of Information and Communication Technology

Is een wereld zonder bedrijfskundige informatica nog denkbaar? Kijk eens om je heen. Hoe het verkeer beweegt, de supermarkt functioneert, mensen op de meest uiteenlopende plekken hun werk doen. Achter bijna alles schuilt automatisering.

BI: combinatie van automatisering en management
De opleiding bedrijfskundige informatica is in feite een combinatie van automatisering en management. Een voorbeeldje. De verkoopafdeling van een autofabrikant verkoopt tweeduizend bestelwagens naar Rusland. De productieafdeling moet nu snel ruimte inplannen om die auto’s te fabriceren. De inkoopafdeling zal ervoor moeten zorgen dat er genoeg onderdelen in huis zijn, zonder dat de voorraden te hoog oplopen. Op het juiste tijdstip zal Logistiek transport geregeld moeten hebben. Zonder onderlinge communicatie gaat dit niet lukken. Voor die afstemming zorgen BI’ers.

Precies leren hoe bedrijfsprocessen werken
Bij Bedrijfskundige Informatica leer je precies hoe bedrijfsprocessen werken en hoe je onderdelen van een bedrijf met elkaar verbindt. Door jouw automatiseringskennis en managementinzicht passen bedrijfsprocessen perfect in elkaar. Wil je meer weten over de toelating en inschrijving voor Bedrijfskundige Informatica?Klik hier voor meer informatie   | doe de studiekeuzetest
Beroepskeuzetest
Studiekeuzetest