123studie
Toevoegen aan favorieten | Contact | Adverteren Dinsdag 26 januari 2021 - 15:11   

De Haagse Hogeschool - HALO

HALO - voltijd en duaal - Laan van Poot
Bachelor of Education

Bijna iedereen is er van doordrongen, sport en bewegen zijn belangrijk. Sport is meer dan een goede wedstrijd spelen of het verbeteren van de conditie. Sport is een levensstijl; een actieve vrijetijdsbesteding, een manier om gezond te blijven én een sociaal netwerk. Sport verbroedert, sport brengt mensen bij elkaar en bevordert de teamspirit. Regelmatig sporten of bewegen geeft mensen een tevreden gevoel. Met sporten kun je het beste vroeg beginnen. Op school al.

Eerstegraads docent lichamelijke opvoeding
Bij de HALO word je in vier jaar tijd opgeleid tot eerstegraads bevoegd docent lichamelijke opvoeding, een intensieve en interessante opleiding met een eigen cultuur en een eigen locatie in Den Haag. Hoewel enthousiasme en motivatie belangrijke kwalificaties zijn, kan niet iedereen zich voor onze opleiding inschrijven. De vaardigheden die nodig zijn om een goede sportleraar te worden, moeten namelijk bij aanvang van de opleiding al in potentie aanwezig zijn, evenals de liefde voor de sport.

Toelatingstest HALO
Een toelatingstest wijst uit of je geschikt bent voor onze opleiding. Tijdens een speciale dag, waarop alle inschrijvers aanwezig zijn, testen we je motivatie en je sportieve en communicatieve vaardigheden. Je wordt alleen toegelaten als je goed scoort.

Klik hier voor meer informatie   | doe de studiekeuzetest
Beroepskeuzetest
Studiekeuzetest