123studie
Toevoegen aan favorieten | Contact | Adverteren Maandag 18 januari 2021 - 10:25   

De Haagse Hogeschool - Integrale Veiligheidskunde

Integrale Veiligheidskunde - voltijd / duaal

Bachelor of Public Management

Aan De Haagse Hogeschool kun je een opleiding Integrale Veiligheidskunde volgen. Protestmarsen, relletjes rond voetbalwedstrijden, transport van giftige materialen. Zowat dagelijks gebeuren er dingen die uit de hand kunnen lopen. Dingen die verkeerd kunnen gaan. Om maar te zwijgen over de dreiging van terrorisme. Kennis en kunde op het gebied van veiligheid en beveiliging zijn nodig, misschien wel meer dan ooit. Bij de overheid, bij non-profitorganisaties en in het bedrijfsleven. Voel jij je aangetrokken tot het onderwerp veiligheid? Zie jij jezelf als beveiliger van personen, groepen en organisaties? Dan kun je bij ons terecht voor de opleiding Integrale Veiligheidskunde (IVK).

Veiligheid en bescherming van mensen en organisaties
De opleiding Integrale Veiligheidskunde draait om de veiligheid en bescherming van mensen en organisaties en de openbare ruimte. Je leert om de juiste partijen bij elkaar te brengen, organisaties en netwerken te sturen. Daarnaast kom je alles te weten over hoe je mensen en organisaties kunt beschermen. Ook verdiep je je in de beleving van veiligheid. Voelen mensen zich veilig? Welke risico's zijn aanvaardbaar? Hoe tolerant is men? Tijdens de opleiding Integrale Veiligheidskunde ontwikkel je eigenschappen die je nodig hebt om daadkrachtig op te treden. Je leert plannen en maatregelen bedenken. Je leert ook hoe je andere mensen ervan overtuigt dat ze nodig zijn.

Veiligheidskunde voor doorzetters
En jij? Jij bent iemand die niet terugdeinst voor moeilijke situaties. Eenmaal voor een vraagstuk gesteld, doe je er alles aan om tot een bevredigend resultaat te komen. Verder ben je een geboren teamspeler maar ook heel goed in staat om in je eentje te werken. Voor een beetje stress ben je niet bang.

Integrale Veiligheidskunde is een kleinschalige opleiding. Docenten zijn betrokken bij jouw reilen en zeilen. Je kunt ze gemakkelijk aanspreken. Met je medestudenten werk je veel samen in praktijkopdrachten en projecten. Zo leer je elkaar snel kennen bij Integrale Veiligheidskunde. Meer weten over Vei...
Klik hier voor meer informatie   | doe de studiekeuzetest
Beroepskeuzetest
Studiekeuzetest