123studie
Toevoegen aan favorieten | Contact | Adverteren Woensdag 20 januari 2021 - 20:05   

De Haagse Hogeschool - Small Business & Retail Management

Small Business & Retail Management (SBRM) - voltijd
Bachelor of Commerce

Tijdens de opleiding Small Business & Retail Management (SBRM) leer je de 'ins' en 'outs' van goed ondernemerschap. Ondernemen begint bij een goed idee. Je hebt een product voor ogen en je handen jeuken. Hoe, waar, aan wie biedt je het aan? Ondernemen is een mix van denken en doen. Je doet tijdens de opleiding Small Business en Retail Management de nodige vakkennis op en werkt aan je houding. Wat we vragen is enthousiasme en inzet. Als ondernemer in de dop spits je je oren en steek je de handen uit de mouwen.

Action learning bij Small Business & Retail Management
In het eerste en tweede jaar van Small Business & Retail Management krijg je vier dagen per week les. Eén dag is voor de praktijk. In het derde en vierde jaar ben je drie dagen aan het werk, twee dagen op school. Leren door proberen - Action Learning - staat bij ons hoog in het vaandel. In opdrachten en projecten komt het telkens weer terug. Als eerstejaars richt je al een eigen onderneming op, samen met je collega's. Je bedenkt een product, schrijft een ondernemingsplan en geeft aandelen uit. Ook voor externe opdrachtgevers ga je aan de slag. Leuk om te weten: de opleiding Small Business & Retail Management doet elk jaar mee aan New Venture, een landelijke wedstrijd voor innovatieve ideeën met een succesvol ondernemingsplan.

De docenten van Small Business & Retail Management weten waar ze het over hebben. Veel van hen zijn zelf ondernemer en heel goed in staat theorie aan praktijk te koppelen. Bovendien nodigen we interessante gastsprekers uit: een prima gelegenheid om in andermans ervaring te delen. Kies ook voor Small Business & Retail Management!Klik hier voor meer informatie   | doe de studiekeuzetest
Beroepskeuzetest
Studiekeuzetest