123studie
Toevoegen aan favorieten | Contact | Adverteren Maandag 18 october 2021 - 21:44   

IMKO College - MBO-Opleiding Schoonheidsspecialist

Mensen bezoeken een schoonheidsspecialist om in alle opzichten 'mooier' te worden. De schoonheidsspecialist kan dat op vele manieren bereiken. Bijvoorbeeld met behulp van ontspannende gezichtsmassages en verzorgende maskers. Maar ook het verstrekken van praktische tips, zoals bijvoorbeeld over het aanbrengen van make-up of een goede huidverzorging, dragen daartoe bij.
En wat denkt u van handige adviezen over een gezonde leefwijze?
Het beroep schoonheidsspecialist is afwisselend en zeer veelzijdig. U bent een pure professional als het om schoonheidsverzorging gaat. Natuurlijk wordt de theorie gecombineerd met veel trainingsuren in de praktijkoefensalon van IMKO College.

Een gedegen vakopleiding voor professionals
Wilt u straks als professional aan het werk, dan kiest u natuurlijk voor een erkende Opleiding Schoonheidsspecialist. Een 'erkende' opleiding betekent dat deze is goedgekeurd door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap en door de brancheorganisatie ANBOS. Een erkende opleiding belicht alle facetten van het vak en geeft dus ook onderwijs in vakken als kwaliteitszorg, sociale vaardigheden, arbeidsomstandigheden en milieuzaken. Het is tevens een opleiding waarbij stage verplicht is, zodat u ook met deze opgedane praktijkervaring direct aan de slag kunt. Alleen erkende opleidingsinstellingen mogen het door de Minister erkende diploma uitreiken. IMKO College heeft zo'n erkende opleiding. Ook voor u dus het ideale opleidingsinstituut!

Visagie
Uniek voor deze opleiding is dat er een basismodule Visagie in het programma is opgenomen. Hiermee komt men beter beslagen ten ijs als het om make-up gaat.

Opleidingsduur
De MBO-Opleiding Schoonheidsspecialist is een eenjarige dagopleiding.

Klik hier voor meer informatie   | doe de studiekeuzetest
Beroepskeuzetest
Studiekeuzetest