123studie
Toevoegen aan favorieten | Contact | Adverteren Maandag 18 januari 2021 - 10:36   

NHTV internationaal hoger onderwijs Breda - Logistiek en economie

Logistiek en economie

NHTV biedt twee logistieke opleidingen aan: Logistiek en economie en Logistiek en technische vervoerskunde. Dit om goed aan te sluiten bij het profiel dat je op je middelbare school hebt gekozen. In de technische opleiding is er meer aandacht voor de techniek van handeling en de transport van goederen. In de economische opleiding is er meer aandacht voor economie en vreemde talen.

De opleiding Logistiek en economie wordt vanaf september 2008 ook als Engelstalige opleiding aangeboden onder de naam International Logistics and Economics.

Logistiek en economie 
In de opleiding Logistiek en economie leer je een brug te slaan tussen tech-nische en economische vraagstukken. Houd je van organiseren en samen-werken en heb je inzicht in cijfers? Dan is het beroep van de economisch logisticus iets voor jou. De logisticus houdt zich bijvoorbeeld bezig met het verbeteren van bedrijfsprocessen, het managen van stromen patiënten in een ziekenhuis of het opzetten van een evenement. De logisticus berekent de capaciteit van terreinen en vervoermiddelen en bepaalt welke faciliteiten waar en in welke hoeveelheid aanwezig moeten zijn om bezoekers, patiën-ten of medewerkers van dienst te zijn.


Klik hier voor meer informatie   | doe de studiekeuzetest
Beroepskeuzetest
Studiekeuzetest