123studie
Toevoegen aan favorieten | Contact | Adverteren Dinsdag 26 januari 2021 - 16:00   

NHTV internationaal hoger onderwijs Breda - Logistiek en technische vervoerskunde

Logistiek en technische vervoerskunde

NHTV biedt twee logistieke opleidingen aan: Logistiek en economie en Logistiek en technische vervoerskunde. Dit om goed aan te sluiten bij het profiel dat je op je middelbare school hebt gekozen. Bij de economische opleiding is er meer aandacht voor vreemde talen en economie en bij de technische opleiding is er meer aandacht voor de transport van goederen.

De opleiding Logistiek en technische vervoerskunde wordt ook als Engelstalige opleiding aangeboden onder de naam International Logistics and Transport Management.

Logistiek en technische vervoerskunde

Dagelijks vinden er wereldwijd talloze transporten plaats om producten van A naar B te brengen. Het glas cola dat je in een café drinkt, heeft op dat mo-ment al een lange weg afgelegd. De logisticus zorgt ervoor dat producten op het juiste moment op de juiste plaats zijn. Organisatie, communicatie en techniek zijn de kenmerken van logistiek. Jouw verantwoordelijkheid is zowel de kwaliteit als het budget te bewaken. Vind je het interessant nieuwe oplos-singen te zoeken voor vraagstukken in het transport en de productie van goederen, ben je een teamplayer en houd je van organiseren? Dan is de opleiding Logistiek en technische vervoerskunde voor jou een uitdaging.
Klik hier voor meer informatie   | doe de studiekeuzetest
Beroepskeuzetest
Studiekeuzetest