123studie
Toevoegen aan favorieten | Contact | Adverteren Woensdag 20 januari 2021 - 20:00   

Hogeschool Van Hall Larenstein - Companion Animal Management

In de gezelschapsdierensector is een groot aantal bedrijven actief, die stuk voor stuk vaak zeer innovatief zijn. Bij die ondernemingen kun je denken aan de grote diervoederbedrijven en farmaceutische ondernemingen, maar ook aan kleine bedrijven zoals dierenspeciaalzaken en dierenartspraktijken. 

Wat ze gemeen hebben, is dat ze zich allemaal bezighouden met de behoeften van het dier en hun eigenaren. Op basis van nieuwe inzichten worden zo telkens nieuwe producten en diensten ontwikkeld. Het ondernemen ten behoeve van dieren vraagt om zowel goede dierkundige kennis als bedrijfskundige kennis en vaardigheden. En niet te vergeten goed inzicht in mens/dier-verhoudingen,want dit is zeer belangrijk! 

Trekt jou dit ook? Dan is de major Companion Animal Management geknipt voor jou. Met deze ook internationaal georiënteerde major word jij een échte specialist met veelzijdige kennis en vaardigheden. 

De major Companion Animal Management is onderdeel van de opleiding Diermanagement. Deze major is te volgen bij Hogeschool van Hall Larenstein, locatie Leeuwarden.
Klik hier voor meer informatie   | doe de studiekeuzetest
Beroepskeuzetest
Studiekeuzetest