123studie
Toevoegen aan favorieten | Contact | Adverteren Dinsdag 26 januari 2021 - 15:35   

Hogeschool Van Hall Larenstein - Regional Development and Innovation

Vind je een probleem een uitdaging en zoek je altijd naar creatieve, vernieuwende oplossingen? Help je graag mensen? Dan is de major Regional Development and Innovation zeker iets voor jou! 

Je leert alles over de kansen en bedreigingen voor het landelijk gebied, waar ook ter wereld. In het ene land loopt het platteland leeg omdat de mensen naar de steden trekken. In het andere, zoals in Nederland, rukken de woonwijken op of worden stukken land onder water gezet. 

Wereldwijd heeft elk landelijk gebied zijn eigen dynamiek, met eigen kansen én problemen. Hoe kun je meer genieten van natuur? Kan een Oost-Europese familie naast het boerenbedrijf ook verdienen met toerisme? Hoe kunnen we het platteland leefbaar en mooi houden? Of kan een Oegandees gezin, ondanks de vele aids­slachtoffers, nog overleven op het platteland? 

De major Regional Development and Innovation is onderdeel van de opleiding Plattelandsvernieuwing. Deze major heeft volledig engelstalig onderwijs en is te volgen bij Hogeschool Van Hall Larenstein, locatie Wageningen.
Klik hier voor meer informatie   | doe de studiekeuzetest
Beroepskeuzetest
Studiekeuzetest