123studie
Toevoegen aan favorieten | Contact | Adverteren Dinsdag 26 januari 2021 - 16:22   

Hogeschool Van Hall Larenstein - Fair Trade Management

De wereld lijkt met de dag kleiner te worden en de verschillen tussen de mensen steeds groter. Hoewel Europa en de Verenigde Staten het 'rijke westen' worden genoemd, groeien economieën van landen als India en Brazilië, maar vooral China het snelst. Zij zijn dan ook hard op weg om de rijkste landen ter wereld te worden. Toch profiteert niet iedereen mee van de groeiende welvaart en zijn er veel mensen die hun levenspeil niet zien verbeteren. Mensen die vaak werken aan onze koffie, thee of andere tropische gewassen.

Als deskundige zet je je in om deze mensen meer zekerheid over hun inkomen te geven. Daarvoor gebruik je niet alleen je landbouwkundige inzicht, maar ook je mensenkennis en je drive om een eerlijke wereld(handel) te realiseren. Je vergeet hierbij het milieu niet, zodat je aan alle aspecten van people, planet en profit recht doet. Het is een internationale opleiding met studenten uit verschillende landen, die allemaal hun eigen achtergrond en ervaring aan de studie toevoegen. 

De major Fair Trade Management is onderdeel van de opleiding Tropische landbouw. Deze major heeft volledig engelstalig onderwijs en is te volgen bij Hogeschool Van Hall Larenstein, locatie Wageningen.
Klik hier voor meer informatie   | doe de studiekeuzetest
Beroepskeuzetest
Studiekeuzetest