123studie
Toevoegen aan favorieten | Contact | Adverteren Maandag 18 januari 2021 - 11:05   

Hogeschool Van Hall Larenstein - International Agribusiness and Trade

Vanuit Nederland in Kenia een partij rozen inkopen, die morgen op de markt ligt in New York... de wereld is je werkveld! Een dynamische, snelle wereld, waar ondernemersgeest, vakmanschap en communicatieve vaardig­heden een must zijn. En we doen flink mee in de internationale agrarische handel. In levensmiddelen natuurlijk, maar ook in sierteelt en hout. 

Binnen handelsondernemingen liggen mooie kansen, maar ook als zelfstandig ondernemer kun je 't maken. Je moet dan wel inzicht hebben in de hele keten: van producent tot consument. Dat betekent verstand hebben van import en export, productie en logistiek, marketing en kwaliteitsbeheer, transport en opslag. 

Bij Van Hall Larenstein ontwikkel je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor succes in deze boeiende wereld. Zie jij hierin je toekomst? Bij ons kun je uitgroeien tot een International Agribusiness Manager of Trader!

De major International Agribusiness and Trade is onderdeel van de opleiding Bedrijfskunde en agribusiness. Deze major heeft volledig engelstalig onderwijs en is te volgen bij Hogeschool Van Hall Larenstein, locatie Wageningen.
Klik hier voor meer informatie   | doe de studiekeuzetest
Beroepskeuzetest
Studiekeuzetest