123studie
Toevoegen aan favorieten | Contact | Adverteren Dinsdag 26 januari 2021 - 15:27   

Hogeschool Van Hall Larenstein - International Business and Management Studies (IBMS)

Internationalisering en globalisering bepalen het wereldbeeld van vandaag. Nederland heeft in de hele wereld een uitstekende reputatie als het om agrarische producten gaat. Na de VS exporteert ons land de meeste food- en agri-gerelateerde producten! Veel bedrijven in de foodsector hebben hun oorsprong in Nederland. Denk aan Unilever of Sara Lee/Douwe Egberts. Dit zijn nu onderdelen van grote multinationals. De vraag naar jong, internationaal georiënteerde managers die hebben geleerd om in interculturele teams samen te werken wordt steeds groter!

International Business and Management Studies (IBMS) is een internationaal georiënteerde Business Administration (BBA)studie. Een speciale samenwerking tussen de NHL, CHN en Van Hall Larenstein, waarbij je het beste van deze drie hogescholen ervaart. Je krijgt een eigen studiecoach, diverse adviesdiensten, contact met buitenlandse studenten en volop mogelijkheden om mee te doen aan internationale uitwisselingsprogramma's.

Je begint met een brede basis en in het derde jaar kies je uit een van de drie verschillende specialisaties: Food & Agribusiness Management, Business-to-Business Management of Retail & Small Business Management. 

De major International Business and Management Studies is engelstalig en te volgen bij Hogeschool Van Hall Larenstein, locatie Leeuwarden.
Klik hier voor meer informatie   | doe de studiekeuzetest
Beroepskeuzetest
Studiekeuzetest