123studie
Toevoegen aan favorieten | Contact | Adverteren Maandag 18 januari 2021 - 10:33   

Hogeschool Van Hall Larenstein - Livestock Management

Klopt je hart voor dieren en voor het moderne agrarisch bedrijf? Ligt jouw toekomst in de veehouderij, maar zoek jij de uitdaging van het buitenland? Is de Engelse taal voor jouw geen probleem maar een uitdaging? Dan zit je goed bij de major Livestock Management. 

Het managen van bedrijven in de veehouderij vraagt om een flinke hoeveelheid kennis, verantwoordelijkheid en durf. Of dat nu in Nederland is of in het buitenland. De uitdaging is groot. Want de veehouderij zorgt immers voor waardevolle onderdelen van de dagelijkse voeding van miljarden mensen! 

De veehouderijsector heeft grote behoefte aan hoog opgeleide mensen die de dagelijkse praktijk kennen. En die de uitdaging op zich willen nemen. Nederland, en Wageningen in het bijzonder, is toonaangevend als het gaat om vernieuwingen in de veehouderij. De maatschappij en de consument vragen erom, overal ter wereld.
Van Hall Larenstein leidt je ervoor op. Durf jij een internationale carrière in de Livestock business aan? 

De major Livestock Management is onderdeel van de opleiding Dier- en veehouderij. Deze major heeft volledig engelstalig onderwijs en is te volgen bij Hogeschool Van Hall Larenstein, locatie Wageningen.
Klik hier voor meer informatie   | doe de studiekeuzetest
Beroepskeuzetest
Studiekeuzetest