123studie
Toevoegen aan favorieten | Contact | Adverteren Maandag 18 october 2021 - 21:13   

LOI - Theologie en levensbeschouwing

Vragen over God, het geloof en het (samen)leven zijn ook in deze tijd onverminderd actueel. Het gaat daarbij om fundamentele vragen over zin en zingeving. Vragen die raken aan je eigen bestaan. In de opleiding Theologie van het samenwerkingsverband Protestantse Theologische Universiteit (PThU)-LOI University houd je je op een wetenschappelijke manier bezig met deze vraagstukken, of het nu uit pure interesse is, of om er je beroep van te maken.

Een opleiding voor wie op zoek is naar verdieping. De universitaire opleiding bij PThU-LOI is een brede, praktijkgerichte opleiding, met veel aandacht voor maatschappelijke ontwikkelingen en de rol van geloof in de maatschappij.

Dankzij het samenwerkingsverband van de PThU en de LOI profiteer je van het beste van twee werelden. De PThU biedt de kennis en de docenten en de LOI weet de opleiding te vertalen naar een flexibel onderwijsprogramma.

Je studeert waar je maar wilt en op de momenten die jou het beste uitkomen. Zo is de opleiding goed te combineren met een baan, gezin of andere bezigheden. Tijdens je studie word je begeleid door docenten van de PThU. Al je studiecontacten verlopen via de digitale leeromgeving op internet.
Klik hier voor meer informatie   | doe de studiekeuzetest
Beroepskeuzetest
Studiekeuzetest