123studie
Toevoegen aan favorieten | Contact | Adverteren Dinsdag 26 januari 2021 - 16:58   

Hogeschool Van Hall Larenstein - Equine Business and Economics

Tel je de jaaromzet van de hippische industrie in Engeland, Duitsland en Nederland bij elkaar op, dan kom je op 10 miljard. Big business dus - en een wereldomvattende business. West Europa loopt in de voorhoede, met een ijzeren reputatie op het gebied van fokken en verhandelen van sportpaarden. Maar ook ons prestatieniveau in de sport zelf en onze kennis van het paard dwingen respect af. 

Verder wordt een heel breed scala aan paard gerelateerde producten en diensten in Europa ontwikkeld en in de markt gezet. Een prima uitvalsbasis voor een mooie carrière! Helemaal als je bedenkt dat de groeiende internationale handel vraagt om professionals die zowel een goed oog voor het paard hebben als voor de business. 

De major Equine Business and Economics richt zich op de zakelijke aspecten van de paardenwereld en is speciaal voor wie een carrière ambieert in het management van deze 'tak van sport'. Je verdiept je in een breed palet aan businessvakken, mét een flinke dosis paardenkennis. 

De major Equine Business and Economics is onderdeel van de opleiding Dier- en veehouderij. Deze major heeft volledig engelstalig onderwijs en is te volgen bij Hogeschool Van Hall Larenstein, locatie Wageningen.

Klik hier voor meer informatie   | doe de studiekeuzetest
Beroepskeuzetest
Studiekeuzetest