123studie
Toevoegen aan favorieten | Contact | Adverteren Woensdag 20 januari 2021 - 20:03   

NCOI Opleidingsgroep - HBO Operations Management

Het beheersen van operationele processen is erg belangrijk. Deze opleiding biedt u daarom dan ook een kerngericht programma op HBO-niveau, dat zich specifiek richt op operations management. De opleiding is sterk praktijkgericht en wordt verzorgd door zeer ervaren professionals die zelf actief zijn binnen dit boeiende werkgebied. Dat maakt deze opleiding zo waardevol. U kunt het geleerde direct in de praktijk toepassen.

Officieel erkend
Met deze opleiding rondt u een belangrijk deel af van een volledig Bachelorprogramma. In deze unieke opleiding gaat u direct aan de slag met relevante kernthema’s. In combinatie met uw werkervaring is dit bijzonder effectief. NCOI biedt al jarenlang en met veel succes HBO-opleidingen aan. We onderscheiden ons met praktijkgerichte en flexibele programma’s, die uitstekend te combineren zijn met uw werk. Hogeschool NCOI is officieel erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. U kunt deze opleiding bovendien inbrengen in een vervolgopleiding naar de Bachelor Bedrijfskundig Management of HBO Bachelor Technische Bedrijfskunde van Hogeschool NCOI.

Doelgroep
Deze HBO-opleiding is gericht op iedereen die zich op HBO-niveau wil ontwikkelen op het gebied van operations management en zijn kennis en inzicht naar een hoger niveau wil brengen.

Doel en opzet van de opleiding
Deze unieke opleiding biedt u een sterke verdieping in operations management, procesmanagement en logistiek. De opleiding wordt verzorgd door ervaren en zeer deskundige docenten die zelf in de praktijk actief zijn. U werk aan de uiteenlopende onderwerpen. Tijdens de bijeenkomsten werkt u aan cases en groepsopdrachten, waarin de theorie voortdurend gekoppeld wordt aan de dagelijkse praktijk. Dit is zeer verrijkend en uitdagend.

Voorbereiding en studiebelasting
Circa 5 - 7 uur per studiebijeenkomst.

Vooropleiding
De opleiding gaat uit van een werk- en denkniveau op MBO/HBO-niveau en relevante werkervaring.

Diploma
Iedere module wordt afgesloten met een moduleopdracht. Bij voldoende beo...
Klik hier voor meer informatie   | doe de studiekeuzetest
Beroepskeuzetest
Studiekeuzetest