123studie
Toevoegen aan favorieten | Contact | Adverteren Maandag 18 october 2021 - 22:34   

NHA - MBO Verpleging

Als Helpende Verzorging/Verpleging heb je een dankbare en afwisselende baan. Je bent de steun en toeverlaat voor mensen die zichzelf niet meer kunnen helpen. Denk hierbij aan mensen in verzorgingshuizen, ziekenhuizen maar ook in woonvormen voor lichamelijk en geestelijk gehandicapten. Verder kun je ook terechtkomen in de thuiszorg, omdat degene die normaal de huishouding doet hier tijdelijk niet toe in staat is of hulp nodig heeft. Je dient hulpvaardig en geduldig te zijn en het werk kan af en toe best zwaar zijn. Maar je krijgt er heel wat voor terug! Dankbare gezichten en vriendelijke woorden zullen ervoor zorgen dat je het werk met veel plezier doet! Kun je goed met mensen omgaan en goed luisteren? Kies dan voor deze MBO opleiding van de NHA. Bij geen enkele andere instelling profiteer je van zoveel ervaring. Dat maakt je studie gemakkelijker en sneller.

Officieel erkend MBO-diploma
Het diploma dat je via de NHA behaalt is landelijk erkend en heeft precies dezelfde waarde als het diploma dat je via dag- of avondonderwijs kunt behalen. De MBO-opleidingen die de NHA verzorgt vallen onder de Wet Educatie en Beroepsonderwijs (WEB) en zijn derhalve erkend door de minister van onderwijs, cultuur en wetenschappen. Je bent hierdoor altijd verzekerd van goede kwaliteit, de nieuwste normen en een optimale begeleiding.

Examens
Deze MBO-opleiding is uit deelkwalificaties opgebouwd. Het is mogelijk om per deelkwalificatie examen te doen, maar meer (maximaal 3) tegelijk mag ook. Het examengeld bedraagt € 32,50 per deelkwalificatie. Vier keer per jaar bieden wij je de gelegenheid om examen(s) te doen. Deze examens worden op een zaterdag in Utrecht afgenomen door de NHA en zijn door het Kwaliteits Centrum Examinering (KCE) gelegitimeerd. Wanneer je alle deelkwalificaties hebt behaald en de stage succesvol is afgesloten, ontvang je van ons automatisch het waardevolle MBO-diploma. Tijdens de opleiding ontvang je alle informatie over deelname aan examens: hoe je je aanmeldt, de examendata, de locatie, enzovoort.

Studieprogramma
De opleiding Helpende Verzorging en Verpleging is een combinatie van theoretisch en prakt...
Klik hier voor meer informatie   | doe de studiekeuzetest
Beroepskeuzetest
Studiekeuzetest