123studie
Toevoegen aan favorieten | Contact | Adverteren Maandag 18 october 2021 - 22:52   

NTI - Sport en Bewegingsleider

Houdt u van sporten en bewegen? En vindt u het leuk om dit voor andere mensen te organiseren? Dan is het beroep van sport- en bewegingsleider iets voor u. Als sport- en bewegingsleider organiseert u allerlei sportactiviteiten voor verschillende groepen mensen. De basisopleiding is breed van opzet en niet toegespitst op een bepaalde sport. U kunt dus met deze opleiding alle kanten uit.

De basisopleidingen
De basisopleidingen zijn stuk voor stuk zeer gerichte opleidingen maar gaan minder diep dan de WEB-opleidingen. U kunt met deze opleidingen dus geen officieel MBO-diploma behalen. Wel kunt u de basisopleidingen afronden met een NTI-instituutsdiploma. Deze opleidingen zijn binnen korte tijd af te ronden en voordeliger in lesgeld dan de WEB-opleidingen. Ook bevatten de basisopleidingen geen verplichte stage zodat u de gehele opleiding thuis in uw eigen tijd kunt volgen. Hierdoor zijn de basisopleidingen zeer geschikt voor mensen die meer invulling willen geven aan hun huidige functie of niet in de gelegenheid zijn stage te lopen. Bij een aantal basisopleidingen bestaat de mogelijkheid om met het behaalde instituutsdiploma met vrijstellingen door te stromen naar een WEB-opleiding.

Studeren op uw eigen manier!
Bij het NTI studeert u op uw eigen manier. Want uw eigen manier is de beste manier, omdat u alleen op die manier graag studeert. Omdat u alleen dan gemotiveerd bent om studie tot een goed einde te brengen en uw MBO-diploma te halen.

Om dat waar te maken, hanteert het NTI enkele eenvoudige basisregels.
- U bepaalt zelf waar u studeert.
- U bepaalt zelf wanneer u studeert.
- U bepaalt zelf hoe u studeert.
- U bepaalt uw eigen tempo waarin u studeert. 

Dat eigen tempo houdt bijvoorbeeld in dat u zelf kunt bepalen of u volgens het standaard studierooster studeert, of langzamer of sneller. De MBO-examens vinden frequent plaats, namelijk vier keer per jaar. Aan de hand van die examendata kunt u uw eigen studietempo bepalen. En als u later sneller of langzamer blijkt te gaan, past u het tempo gewoon weer aan. U hebt tenslotte geen vaste lestijden. Mocht u er langer over doen, dan mag dat tot t...
Klik hier voor meer informatie   | doe de studiekeuzetest
Beroepskeuzetest
Studiekeuzetest