123studie
Toevoegen aan favorieten | Contact | Adverteren Maandag 18 januari 2021 - 10:49   

NTI - Facilitiaire Dienstverlening

Uit onafhankelijk onderzoek van Choice blijkt dat HBO Facilitaire Dienstverlening van Hogeschool NTI een gemiddeld hogere beoordeling van haar studenten heeft gekregen dan andere gerenommeerde hogescholen.

HBO Facilitaire Dienstverlening / Facility Management
Bent u iemand die de touwtjes graag in handen heeft en beschikt u over organisatietalent? Dan is de HBO-opleiding HBO Facilitaire Dienstverlening / Facility Management van Hogeschool NTI precies de opleiding die bij u past!
De opleiding staat in het kader van ondernemend leren. Zaken als Communicatie, Gebouwenbeheer, Schoonmaak en onderhoud, Logistiek management en Kwaliteitszorg staan centraal gedurende deze interessante en veelzijdige opleiding. Nog een extra reden waarom u nu moet starten met deze opleiding is dat de vraag naar goede Facility managers op HBO-niveau ieder jaar groter wordt, organisaties stellen namelijk steeds hogere eisen aan de kwaliteit van faciliteiten.

Binnen 3 jaar kunt u die felbegeerde Bachelors-titel al op zak hebben. Deze HBO-opleiding is zeer geschikt voor ambitieuze mensen die (verder) willen studeren naast een full-time baan en/of druk sociaal leven. Bij Hogeschool NTI studeert u in uw eigen tempo, waardoor het mogelijk is om sneller uw HBO-opleiding af te ronden. Hebt u weinig tijd beschikbaar om aan uw studie te besteden? Dat is geen enkele probleem, want Hogeschool NTI biedt u de mogelijkheid om uw HBO-opleiding in maximaal 6 studiejaren af te ronden en dat terwijl u maar voor 3 studiejaren lesgeld hoeft te betalen.

Flexibel studeren
Bij Hogeschool NTI kunt u starten met uw studie wanneer u dat het beste uitkomt. Is dat niet ideaal? U hoeft geen maanden te wachten totdat de opleiding van uw keuze van start gaat. Daarnaast kunt u uw eigen studietempo bepalen. Dus komt het u een keer niet goed uit om te studeren? Dan is dat helemaal geen punt, u haalt het wel weer in! In tegenstelling tot regulier onderwijs, kunt u bij Hogeschool NTI op elk gewenst moment starten met uw opleiding. De startdag is een symbolisch begin van uw studie, waar u niet alleen wordt geïnformeerd over het persoonlijke studieplan en uw studie, maar u...
Klik hier voor meer informatie   | doe de studiekeuzetest
Beroepskeuzetest
Studiekeuzetest