123studie
Toevoegen aan favorieten | Contact | Adverteren Maandag 18 januari 2021 - 11:06   

NTI - HBO Vrijetijdskunde

Uit onafhankelijk onderzoek van Choice blijkt dat HBO Vrijetijdskunde van Hogeschool NTI een gemiddeld hogere beoordeling van haar studenten heeft gekregen dan andere gerenommeerde hogescholen.

HBO Vrijetijdskunde
De HBO-opleiding Vrijetijdskunde leert u hoe vrije tijd optimaal benut kan worden. 36 uur in plaats van 40 uur werken is vandaag de dag al heel normaal. Mensen beschikken over steeds meer vrije tijd en ze willen deze tijd zo optimaal mogelijk benutten. Hier ligt uw toekomstige taak als vrijetijdsmanager: het ontwikkelen en aanbieden van vrijetijdsproducten en -diensten die aansluiten bij de wensen, behoeften en mogelijkheden van een breed publiek. Maar u houdt zich tegelijkertijd ook bezig met vrijetijdsproblemen en stress. Wilt u specialist worden op het gebied van vrijetijdsbesteding? Dan is de deze opleiding echt iets voor u!

Binnen 3 jaar kunt u die felbegeerde Bachelors-titel al op zak hebben. Deze HBO-opleiding is zeer geschikt voor ambitieuze mensen die (verder) willen studeren naast een full-time baan en/of druk sociaal leven. Bij Hogeschool NTI studeert u in uw eigen tempo, waardoor het mogelijk is om sneller uw HBO-opleiding af te ronden. Hebt u weinig tijd beschikbaar om aan uw studie te besteden? Dat is geen enkele probleem, want Hogeschool NTI biedt u de mogelijkheid om uw HBO-opleiding in maximaal 6 studiejaren af te ronden en dat terwijl u maar voor 3 studiejaren lesgeld hoeft te betalen.

Flexibel studeren
Bij Hogeschool NTI kunt u starten met uw studie wanneer u dat het beste uitkomt. Is dat niet ideaal? U hoeft geen maanden te wachten totdat de opleiding van uw keuze van start gaat. Daarnaast kunt u uw eigen studietempo bepalen. Dus komt het u een keer niet goed uit om te studeren? Dan is dat helemaal geen punt, u haalt het wel weer in! In tegenstelling tot regulier onderwijs, kunt u bij Hogeschool NTI op elk gewenst moment starten met uw opleiding. De startdag is een symbolisch begin van uw studie, waar u niet alleen wordt geïnformeerd over het persoonlijke studieplan en uw studie, maar u zult dan ook voor het eerst kennismaken met andere studenten, docenten en uw persoonlijke mentor. <...
Klik hier voor meer informatie   | doe de studiekeuzetest
Beroepskeuzetest
Studiekeuzetest