123studie
Toevoegen aan favorieten | Contact | Adverteren Maandag 18 januari 2021 - 11:23   

NTI - HBO Hotelmanagement

Wilt u werken bij hotels, in de facilitaire dienstverlening, bij catering-, congres- en beursorganisaties of bij cruisemaatschappijen? Start dan met de HBO-opleiding Hotelmanagement van Hogeschool NTI! Deze opleiding is een breed opgezette managementopleiding waarbij u te maken krijgt met alle facetten van de facilitaire dienstverlening en gastvrijheid. Gedurende de opleiding wordt u organisatietechniek bijgebracht, leert u inzicht krijgen in financiën, u leert zelfstandig zaken beoordelen en aan het einde van uw opleiding kunt u ook uitstekend een bedrijfsanalyse maken.

Binnen 3 jaar kunt u die felbegeerde Bachelors-titel al op zak hebben. Deze HBO-opleiding is zeer geschikt voor ambitieuze mensen die (verder) willen studeren naast een full-time baan en/of druk sociaal leven. Bij Hogeschool NTI studeert u in uw eigen tempo, waardoor het mogelijk is om sneller uw HBO-opleiding af te ronden. Hebt u weinig tijd beschikbaar om aan uw studie te besteden? Dat is geen enkele probleem, want Hogeschool NTI biedt u de mogelijkheid om uw HBO-opleiding in maximaal 6 studiejaren af te ronden en dat terwijl u maar voor 3 studiejaren lesgeld hoeft te betalen.

Flexibel studeren
Bij Hogeschool NTI kunt u starten met uw studie wanneer u dat het beste uitkomt. Is dat niet ideaal? U hoeft geen maanden te wachten totdat de opleiding van uw keuze van start gaat. Daarnaast kunt u uw eigen studietempo bepalen. Dus komt het u een keer niet goed uit om te studeren? Dan is dat helemaal geen punt, u haalt het wel weer in! In tegenstelling tot regulier onderwijs, kunt u bij Hogeschool NTI op elk gewenst moment starten met uw opleiding. De startdag is een symbolisch begin van uw studie, waar u niet alleen wordt geïnformeerd over het persoonlijke studieplan en uw studie, maar u zult dan ook voor het eerst kennismaken met andere studenten, docenten en uw persoonlijke mentor.

Gerenommeerd lesmateriaal
U krijgt alle studieboeken thuisgestuurd en de meeste studieboeken zijn in het lesgeld inbegrepen. Bij de studieboeken ontvangt u tevens studiewijzers. U hebt meteen alles bij de hand om te slagen. Op de digitale leeromgeving vindt u de meest actuele s...
Klik hier voor meer informatie   | doe de studiekeuzetest
Beroepskeuzetest
Studiekeuzetest