123studie
Toevoegen aan favorieten | Contact | Adverteren Woensdag 20 januari 2021 - 21:23   

NTI - Toerisme en Recreatie

Uit onafhankelijk onderzoek van Choice blijkt dat HBO Toerisme en Recreatie van Hogeschool NTI een gemiddeld hogere beoordeling van haar studenten heeft gekregen dan andere gerenommeerde hogescholen.

HBO Toerisme en Recreatie
Bent u toe aan een nieuwe uitdaging? En wilt u binnen afzienbare tijd aan de slag bij een hotel, attractiepark, congrescentrum, museum, theater, camping of misschien zelf wel een kuuroord? Of wilt u liever zelf een reisbureau beginnen? Dan is de HBO-opleiding Toerisme en Recreatie van Hogeschool NTI dé opleiding waarna u op zoek bent! Tijdens deze opleiding leert u alles over vervoersvormen, vreemde valuta en entertainen. Daarnaast doet u algemene kennis op over marketing, public relations en sales.

Binnen 3 jaar kunt u die felbegeerde Bachelors-titel al op zak hebben. Deze HBO-opleiding is zeer geschikt voor ambitieuze mensen die (verder) willen studeren naast een full-time baan en/of druk sociaal leven. Bij Hogeschool NTI studeert u in uw eigen tempo, waardoor het mogelijk is om sneller uw HBO-opleiding af te ronden. Hebt u weinig tijd beschikbaar om aan uw studie te besteden? Dat is geen enkele probleem, want Hogeschool NTI biedt u de mogelijkheid om uw HBO-opleiding in maximaal 6 studiejaren af te ronden en dat terwijl u maar voor 3 studiejaren lesgeld hoeft te betalen.

Flexibel studeren
Bij Hogeschool NTI kunt u starten met uw studie wanneer u dat het beste uitkomt. Is dat niet ideaal? U hoeft geen maanden te wachten totdat de opleiding van uw keuze van start gaat. Daarnaast kunt u uw eigen studietempo bepalen. Dus komt het u een keer niet goed uit om te studeren? Dan is dat helemaal geen punt, u haalt het wel weer in! In tegenstelling tot regulier onderwijs, kunt u bij Hogeschool NTI op elk gewenst moment starten met uw opleiding. De startdag is een symbolisch begin van uw studie, waar u niet alleen wordt geïnformeerd over het persoonlijke studieplan en uw studie, maar u zult dan ook voor het eerst kennismaken met andere studenten, docenten en uw persoonlijke mentor.

Gerenommeerd lesmateriaal
U krijgt alle studieboeken thuisgestuurd en de mee...

Klik hier voor meer informatie   | doe de studiekeuzetest
Beroepskeuzetest
Studiekeuzetest