123studie
Toevoegen aan favorieten | Contact | Adverteren Dinsdag 26 januari 2021 - 17:13   

NTI - Personeelsmanagement

Uit onafhankelijk onderzoek van Choice blijkt dat HBO Personeel en Arbeid van Hogeschool NTI een gemiddeld hogere beoordeling van haar studenten heeft gekregen dan andere gerenommeerde hogescholen.

HBO Personeel en Arbeid / Personeelsmanagement
Vindt u het leuk om met verschillende mensen om te gaan? En kunt u goed met mensen praten en minstens net zo goed naar ze luisteren? Dat is de interessante HBO-opleiding Personeel en Arbeid ofwel Personeelsmanagement echt iets voor u!
De opleiding leidt u zo op dat u over 3 jaar als P&A-functionaris zowel op sociaal, economisch en politiek gebied vaardig bent. Als P&A-functionaris bent u voornamelijk bezig met operationele en beleidsmatige vraagstukken. Arbeidsrelaties vormen de kern van uw werk. Zowel het scheppen van arbeidsrelaties, als het in stand houden en/of afbouwen ervan.

Binnen 3 jaar kunt u die felbegeerde Bachelors-titel al op zak hebben. Deze HBO-opleiding is zeer geschikt voor ambitieuze mensen die (verder) willen studeren naast een full-time baan en/of druk sociaal leven. Bij Hogeschool NTI studeert u in uw eigen tempo, waardoor het mogelijk is om sneller uw HBO-opleiding af te ronden. Hebt u weinig tijd beschikbaar om aan uw studie te besteden? Dat is geen enkele probleem, want Hogeschool NTI biedt u de mogelijkheid om uw HBO-opleiding in maximaal 6 studiejaren af te ronden en dat terwijl u maar voor 3 studiejaren lesgeld hoeft te betalen.

Flexibel studeren
Bij Hogeschool NTI kunt u starten met uw studie wanneer u dat het beste uitkomt. Is dat niet ideaal? U hoeft geen maanden te wachten totdat de opleiding van uw keuze van start gaat. Daarnaast kunt u uw eigen studietempo bepalen. Dus komt het u een keer niet goed uit om te studeren? Dan is dat helemaal geen punt, u haalt het wel weer in! In tegenstelling tot regulier onderwijs, kunt u bij Hogeschool NTI op elk gewenst moment starten met uw opleiding. De startdag is een symbolisch begin van uw studie, waar u niet alleen wordt geïnformeerd over het persoonlijke studieplan en uw studie, maar u zult dan ook voor het eerst kennismaken met andere studenten, docenten en uw persoonlijke mentor.
Klik hier voor meer informatie   | doe de studiekeuzetest
Beroepskeuzetest
Studiekeuzetest